Επιτέλους η βασιλική οικογένεια πήρε θέση στον πόλεμο που δέχεται η Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους η βασιλική οικογένεια πήρε θέση στον πόλεμο που δέχεται η Meghan Markle

Με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και περίπου ενάμιση χρόνο παντρεμένοι. Από τότε που η πρώην ηθοποιός έγινε δούκισσα όλοι ξεκίνησαν μια παράλογη (για εμάς) επίθεση, η οποία είχες ως αποτέλεσμα να κάνει ο Harry εξώδικα και μηνύσεις στα βρετανικά tabloids.

Επιτέλους όμως μετά από τόσο καιρό η βασιλική οικογένεια στηρίζει και παίρνει θέση στον πόλεμο που γίνεται στη Meghan όλο αυτό το διάστημα, και μάλιστα με τον πιο απρόσμενο τρόπο που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς.

Σε όλα τα social media υπάρχουν haters κατά της δούκισσας του Sussex, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι και ότι πιο ευγενικό έχεις διαβάσει στη ζωή σου. Ένα post στο Twitter όμως, το οποίο παραδεχόταν τη Meghan Markle και την εκθείαζε για τος ικανότητές της, είχε κι ένα like απρόσμενο.

Σωστά φαντάζεσαι. Το επίσημο twitter account της βασιλικής οικογένειας έκανε like στην ανάρτηση αυτή στηρίζοντας ολοφάνερα τη Meghan Markle.

«Αυτά τα troll κατά της Meghan Markle είναι όλα ίδια. Μαραζώνουν για τις «παλιές καλές μέρες». Ήταν ιδιοφυία που ονόμασε το τεύχος της Vogue που επιμελήθηκε «Forces for Change». Βλέπουμε μια σεισμική μετατόπιση της εξουσίας και του πολιτισμού και οι haters της, είναι έξαλλοι και τρομοκρατημένοι. Λοιπόν, συνηθίστε το» αυτά έγραφε η ανάρτηση της Anne Boleyn, με τη royal family να συμφωνεί κάνοντας like στο post.