H Meghan Markle έκανε το πιο σέξι come back κι εμείς δεν μπορούμε να την χορτάσουμε

Πατούλια Κατερίνα
H Meghan Markle έκανε το πιο σέξι come back κι εμείς δεν μπορούμε να την χορτάσουμε

Ο πρίγκιπας Harry δεν σταματούσε να κοιτάζει την Meghan Markle

Σχεδόν έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου της Archie, κι αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που δέχτηκε σφοδρή κριτική για τις εμφανίσεις της και για τα κιλά από την εγκυμοσύνη που δεν είχε χάσει, η 38χρονη Meghan Markle είναι και πάλι στα καλύτερά της.

Σίγουρη για τον εαυτό της και με την παλιά αυτοπεποίθησή της, η δούκισσα του Sussex έκανε μια σέξι εμφάνιση με δερμάτινη pencil φούστα και βουργουνδί πουλόβερ το οποίο άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ της.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που η Meghan δίνει έμφαση στο μπούστο της ενώ τα πιασμένα ψηλά μαλλιά της απλά έκαναν τον look ακόμα πιο hot.



Η Markle έδωσε το παρόν στη 10η Τελετή One Young World στην οποία ήταν προγραμματισμένο να δώσει το παρόν μόνη της αλλά μαζί με τον πρίγκιπα που θέλησε να συνοδεύσει την καλή του στην συζήτηση για την ισότητα των δύο φύλων.

Και η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση της Meghan και η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρίγκιπα Harry που ο φακός τον συνέλαβε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Και δίκαια.



Πάντως, το ζευγάρι έχει περάσει δύσκολα τελευταία σε σχέση με τα μίντια αλλά και με την σχέση του και με τις δύο οικογένειες, τόσο την βασιλική όσο και τον πατέρα της πάλαι ποτέ ηθοποιού και όλα τα ετεροθαλή αδέρφια της.