Ετοιμάσου να ανατριχιάσεις! Η Δανάη Λιβιεράτου τραγουδά acapella & δεν μπορείς να μην μαγευτείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ετοιμάσου να ανατριχιάσεις! Η Δανάη Λιβιεράτου τραγουδά acapella & δεν μπορείς να μην μαγευτείς

Πόσο μα πόσο υπέροχη φωνή έχει

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, όμως οι δύο κόρες που έχουν αποκτήσει μαζί θα τους κρατάνε πάντα μαζί. Νεφέλη και Δανάη είναι τα δύο κορίτσια που μας εντυπωσιάζουν συνεχώς στο Instagram account, ό,τι και αν κάνουν. Η μεν Νεφέλη έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς της, η δε Δανάη, εκτός από επίσης κούκλα έχει πάρει και την χαρισματική φωνή του μπαμπά της.

Και την έχουμε ακούσει αρκετές φορές να τραγουδάει, μέσα από βιντεάκια που ανεβάζει στα social media. Αυτή τη φορά όμως μας έκανε να ανατριχιάσουμε και όχι δεν υπάρχει υπερβολή στα λόγια μας. Η Δανάη ανέβασε εχθές στο account της ένα βίντεο, στο οποίο κάνει κατά κύριο λόγο φωνητικά, και πραγματικά μας άφησε άφωνες.

Η μουσική που ακούγεται από πίσω της είναι ελάχιστη, οπότε σίγουρα θα μπορούσες να πεις πως φαίνεται σα να τραγουδάει acapella. Η Δανάη έχει απίστευτη φωνή και όσες φορές και να την ακούσουμε, πάντα θα μας ανατριχιάζει και θα μας εντυπωσιάζει το ίδιο. Ας μην πούμε όμως κάτι άλλο και ας σε αφήσουμε να ακούσεις μόνη σου την υπέροχη φωνή της.

Μήπως να δήλωνε συμμετοχή στο Χ- factor; Ή έστω στο Voice; Τη νίκη θα την είχε στο τσεπάκι της.