Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαίρεσε τη φωτό του Harry & της Meghan και όλοι αναρωτιούνται γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαίρεσε τη φωτό του Harry & της Meghan και όλοι αναρωτιούνται γιατί

Μα τι συνέβη;

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε δει πως η Ελισάβετ στον χώρο που δέχεται τους καλεσμένους της σε ένα τραπέζι είχε μια φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από την περίοδο του αρραβώνα τους. Μία φωτογραφία τους που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι εκείνη την ημέρα, και που μας άρεσε πολύ.

Αυτή η κορνίζα ωστόσο με την φωτογραφία τους δεν βρίσκεται πλέον στο τραπέζι της βασίλισσας και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί, μαζί κι εμείς φυσικά. Την φωτό αυτή την είδαμε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2019 μαζί με αυτή των Kate – William και με μία που δείχνει τους δυο πρίγκιπες μαζί.

Σε φωτογραφία της βασίλισσας που τραβήχτηκε στις 22 του μήνα από το ίδιο δωμάτιο, η κορνίζα με την Meghan και τον Harry λείπει από εκεί. Το ντοκιμαντέρ του δούκα και της δούκισσας του Sussex με το ταξίδι στην Αφρική συζητήθηκε όσο λίγα, μετά τις συνεντεύξεις των Harry-Meghan, όπου η δούκισσα παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη royal ζωή.

Μήπως αυτή είναι και η αιτία που η φωτογραφία του ζευγαριού έφυγε από τον χώρο της βασίλισσας; Μήπως κι εκείνη δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις συνεντεύξεις αυτές; Θα μάθουμε σύντομα!