Υπάρχει κάτι που θα αλλάξει για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ και δεν φαντάζεσαι τι

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει κάτι που θα αλλάξει για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ και δεν φαντάζεσαι τι

H Βασίλισσα Ελισάβετ άλλαξε κάτι πολύ σημαντικό

H βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή που ποτέ πριν δεν είχε κάνει στις δεκαετίες που έχει αναλάβει το αξίωμά της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επιβεβαίωσε το Παλάτι, η Ελισάβετ δεν πρόκειται να φορέσει αληθινή γούνα στις επόμενες εμφανίσεις της μέσα στο χειμώνα.

Η κίνησή της αυτή, έτυχε ζωηρής αποδοχής ενώ η προσωπική της στυλίστρια Angela Kelly εξήγησε πως για κάθε έξοδο της βασίλισσας μέσα στον κρύο χειμώνα της Βρετανίας, η βασίλισσα θα βάλει ένα κομμάτι συνθετικής γούνας.

Εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε χαρακτηριστικά:



«Καθώς δημιουργούνται νέα κομμάτια ρούχων για τη βασίλισσα, όποια γούνα και να χρησιμοποιηθεί θα είναι συνθετική. Δεν λέμε πως η Ελισάβετ θα πετάξει τις γούνες που έχει ή πως δεν θα φορέσει ξανά αληθινή γούνα και σίγουρα θα συνεχίσει να φορά κομμάτια που έχει στην ντουλάπα της».

Ακόμα κι έτσι πάντως, ομάδες προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων στην Βρετανία χάρηκαν με τα νέα και υποστηρίζουν πως η βασίλισσα ακολούθησε το πνεύμα που διακατέχει όλο και περισσότερους ανθρώπους πια που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με δέρμα ζώου.