Η Kourtney Kardashian μας δείχνει το πραγματικό της σώμα και το Instagram τρελαίνεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian μας δείχνει το πραγματικό της σώμα και το Instagram τρελαίνεται

Αυτό θέλαμε να δούμε

Η οικογένεια Kardashian φημίζεται για το photoshop και το editing στις φωτογραφίες της, όμως η Kourtney Kardashian αποφάσισε να κλείσει για μία φορά τα στόματα των haters της, και όχι μόνο. Η 40χρονη reality star ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, οι οποίες εκτός από άφιλτρες, ήταν και χωρίς ίχνος photoshop. Και πώς το καταλάβαμε αυτό;

Οι ραγάδες της ήταν στις φωτογραφίες σε πρώτο πλάνο, και οι fans της την εκθείασαν με σχόλια που δεν μπορείς να φανταστείς. Εννοείται πως σε αυτό το post δεν μπήκε ποτέ κανένας hater, γιατί προφανώς δεν θα είχε και τι να πει.

Η Kourtney και στις δύο φωτογραφίες ποζάρει με μαγιό και φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το καλλίγραμμο κορμί της. Όπως καταλαβαίνεις οι ραγάδες της είναι το τελευταίο πράγμα που παρατηρήσαμε, γιατί ακριβώς το κορμί της έκλεψε την παράσταση. «Ραγάδες. Όλες τις έχουμε», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

Ενδεικτικά θα σου αναφέρουμε ένα δύο από τα σχόλια που την εκθείαζαν, τα υπόλοιπα μπορείς να τα δεις στη gallery παρακάτω.

«Λατρεύω που έχεις αφήσει τις ραγάδες σου να φαίνονται. Περήφανη για εσένα, hot mama», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ραγάδες! Σε μία Kardashian! Αυτός είναι ένας λόγος που είσαι η αγαπημένη μου».

Δες τις φωτογραφίες και τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.