Δικαίωση για τη Meghan Markle: Οι άδικες κατηγορίες και το κράξιμο που δεν της άξιζαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δικαίωση για τη Meghan Markle: Οι άδικες κατηγορίες και το κράξιμο που δεν της άξιζαν

Όμως δεν υπήρχαν αποδείξεις

Θυμάσαι πριν από δύο μήνες που η Meghan Markle είχε πάει ένα ταξίδι αστραπή στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δει τη φίλη της Serena Williams να διαγωνίζεται στο US Open; Όλοι τότε έσπευσαν να κατηγορήσουν και να «δικάσουν» αν θέλεις τη δούκισσα του Sussex που άφησε πίσω στο Λονδίνο μόνο του τον 4 μηνών γιο της και έφυγε τόσο μακριά.

Αν και η Meghan ήταν η πιο γλυκιά cheerleader για την κολλητή της, δεν το χάρηκε όσο ήθελε, αφού οι haters έσπειραν αμέσως τη διχόνοια για την κίνησή της να ταξιδέψει μακριά από τον γιο της. Ωστόσο, εκείνο το διάστημα υπήρχαν και κάποιες φήμες που την ήθελαν να έχει πάει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού μαζί με τον μικρό τότε Archie.

Βέβαια δεν υπήρχαν αποδείξεις για την κίνησή της αυτή, κι έτσι η Meghan έγινε για μία ακόμη φορά αποδέκτης όλων αυτών των προσβλητικών σχολίων. Μία πρόσφατη συνέντευξη της Serena Williams, όμως, επιβεβαίωσε πως η δούκισσα πράγματι είχε μαζί τον γιο της, και κάπως νιώθουμε κι εμείς μια δικαίωση για τις τόσο άδικες κατηγορίες. Η διάσημη αθλήτρια είπε πόσο εκπληκτική φίλη είναι η Meghan, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά το πιο δυνατό άτομο που γνωρίζω, το πιο καλό και το πιο γλυκό».

Βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτό και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Πέταξε όλες αυτές τις ώρες μαζί με τον νεογέννητο γιο της για να έρθει να με δει να παίζω στη Νέα Υόρκη, και έφυγε ξανά το ίδιο βράδυ. Κι εγώ ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το έκανα γι’ αυτό». Όπως λοιπόν διάβασες η Meghan ήταν με τον νεογέννητο γιο της, και για μία ακόμη φορά παρέμεινε σιωπηλός αποδέκτης όλων αυτών των κακόβουλων και αρνητικών σχολίων.