Harry-Meghan: Αυτές είναι οι 3 καλύτερες φωτογραφίες τους για το 2019 σύμφωνα με τον royal φωτογράφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan: Αυτές είναι οι 3 καλύτερες φωτογραφίες τους για το 2019 σύμφωνα με τον royal φωτογράφο

Μπορείς να μαντέψεις ποιες επέλεξε;

Το 2019 σε λίγο καιρό φτάνει στο τέλος του και έχουν ήδη ξεκινήσει τα compilation της χρονιάς. Το παλάτι ξεκίνησε το δικό του –κατά κάποιο τρόπο- αφού ο royal φωτογράφος, Samir Hussein, επέλεξε τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για το 2019. Όσο εσύ θα προσπαθείς να σκεφτείς ποιες είναι αυτές, εμείς θα σου πούμε απλά πως σε καμία από τις 3 δεν βρίσκεται ο Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Μήπως τώρα σε δυσκολέψαμε λίγο περισσότερο για το ποιες μπορεί να είναι αυτές οι 3 πολυπόθητες φωτογραφίες τους; Το 2019 ήταν μία από τις πιο όμορφες για τον Harry και τη Meghan, αφού υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι, τον Archie, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους κι έκαναν και αρκετά υπερατλαντικά ταξίδια όπως αυτό στο Μαρόκο όταν ήταν ακόμη έγκυος, αλλά και στη Νότια Αφρική με τον νεογέννητο γιο τους πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Φυσικά το πρόγραμμα τους γέμισε με όλα τα royal events στα οποία και παρευρέθηκαν, με καλύτερη για εμάς την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του Lion King, στο οποίο γνώρισαν και την Beyoncé. Ποιες ήταν όμως οι 3 καλύτερες φωτογραφίες τους;

#1. Ο ξέφρενος χορός της Meghan

AP 19266504702076

Η φωτογραφία και το βίντεο με τη Meghan να χορεύει τραβήχτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019, στην πόλη Nyanga κατά τη βασιλική περιοδεία τους στο Cape Town της Νότιας Αφρικής. «Αυτή είναι μία πολύ ασυνήθιστη βασιλική φωτογραφία, αφού δείχνει ένα μέλος να βγαίνει για λίγο από τα royal καθήκοντα, να χορεύει με ντόπιους και να απολαμβάνει τη στιγμή», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Insider ο Samir.



Μπες στη gallery να δεις τις άλλες δύο.