Η Ελισάβετ όπως δεν την έχεις ξαναδεί σίγουρα ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελισάβετ όπως δεν την έχεις ξαναδεί σίγουρα ποτέ

Το σκίτσο που πρέπει να δεις

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ μεγάλη και σημαντική για το Buckingham και τη royal family, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος γιόρτασαν την 72η επέτειο του γάμου τους. Τόσο το account του Kensington, όσο και του Sussex ανέβασαν φωτογραφία και ευχήθηκαν στη μακροβιότερη μονάρχη και τον σύζυγό της, όμως η καλύτερη φωτό ήρθε από ένα άλλο account.

Όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις της βασιλικής οικογένειας, η Autumn Ying φροντίζει να σχεδιάζει και να δίνει στις πιο σημαντικές royal στιγμές, μια άλλη ματιά. Μια ματιά και μια χροιά πιο καλλιτεχνική και σίγουρα πολύ όμορφη. Η γνωστή καλλιτέχνης αναδημιούργησε το γαμήλιο πορτραίτο της Ελισάβετ και του Φίλιππου, φτιάχνοντας το πιο ωραίο σκίτσο.

«Το να βλέπεις ένα νεαρό ζευγάρι που αγαπά ο ένας τον άλλον δεν είναι περίεργο, αλλά το να βλέπεις ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που αγαπά ο ένας τον άλλον είναι το καλύτερο θέαμα όλων. Ευτυχισμένη 72η επέτειο του γάμου προς την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου!», έγραψε η Autumn Ying στο caption της φωτογραφίας της.

Η σύγκριση του τότε με το τώρα πάντως είναι πραγματικά πολύ όμορφη και το σκίτσο της Autumn μας δείχνει την Ελισάβετ και τον Φίλιππο τόσο διαφορετικούς και χαρούμενους από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες της.