Πυκνώνουν οι φήμες πως η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά και υπάρχει μια περίεργη ένδειξη (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Πυκνώνουν οι φήμες πως η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά και υπάρχει μια περίεργη ένδειξη (photos)

Οι φήμες θέλουν την 38χρονη Meghan Markle έγκυο στο δεύτερο παιδί της

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που κάτω από άκρα μυστικότητα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Archie.

Και μπορεί να έχουμε να δούμε τον Archie από το ταξίδι στην Νότιο Αφρική, όμως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν παρόντες σε μια σειρά εμφανίσεων τελευταία και πριν τις διακοπές τους για έξι εβδομάδες στις ΗΠΑ που μόλις ξεκίνησαν.

Στο Twitter, φανς της βασιλικής οικογένειας, εντόπισαν μάλιστα μια ισχυρή ένδειξη από την Remembrance Day που τους οδήγησε να πιστέψουν πως η 38χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Αρχικά, αυτό που σχολιάστηκε είναι η κοιλίτσα της Markle η οποία δεν έχει φύγει αλλά ανά περίσταση δείχνει μεγαλύτερη. Είναι μεν πιθανό η δούκισσα του Sussex απλά να μην έχει χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά είναι εξίσου πιθανό μιας και υποτίθεται πως υπάρχει μια δεύτερη εγκυμοσύνη, η κοιλίτσα της να έχει φανεί γρηγορότερα.

Βέβαια, από το ταξίδι στο Cape Town τον προηγούμενο μήνα, οι φωτογραφίες της Meghan με φουσκωμένη κοιλιά είχαν κάνει τον γύρο του κόσμο αλλά κάποια ανακοίνωση θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Από την άλλη, υπάρχει μια άλλη ένδειξη, μια συνήθεια που είχε η Markle και στην πρώτη της εγκυμοσύνη που φαίνεται να έχει τροφοδοτήσει τα σχόλια περί δεύτερης εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με το μη προγραμματισμένο διάλειμμα έξι εβδομάδων στην Αμερική.

Δες στην παρακάτω gallery, τι εννοούμε ακριβώς.