Πώς αντέδρασε η Jessica Biel στο σκάνδαλο απίστιας του Timberlake με τη νεαρή ηθοποιό

Πώς αντέδρασε η Jessica Biel στο σκάνδαλο απίστιας του Timberlake με τη νεαρή ηθοποιό

Πώς αντιμετώπισε το ζευγάρι το σκάνδαλο απιστίας

Σαν βόμβα έσκασαν μόλις χθες τα νέα για το τρυφερό στιγμιότυπο του Justin Timberlake με νεαρή ηθοποιό στη Νέα Ορλεάνη, με την οποία συμπρωταγωνιστούν σε επερχόμενη ταινία.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την εφημερίδα Sun και έγινε γρήγορα viral, o 38χρονος Justin φαίνεται εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ να πιάνει τρυφερά το χέρι της νεαρής ηθοποιού Alisha Wainwright, η οποία με ανακοίνωσή της έσπευσε να εξηγήσει πως δεν υπάρχει τίποτα και πως μιλάμε απλά για μια συνάντηση συναδέλφων μετά τα γυρίσματα.


https://www.instagram.com/p/B5RG5SyAjPC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς βλέπουμε βέβαια στις φωτογραφίες που διέρρευσαν ένα όχι απλό χάιδεμα ποδιού και ένα καθόλου απλό κράτημα τρυφερό των χεριών.
Όσο για το πώς έχει αντιδράσει το διάσημο ζευγάρι στο σκάνδαλο φημολογούμενης απιστίας, η Sun υποστηρίζει πως το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να εκδώσει ανακοίνωση, είναι ακόμα μαζί και σκοπός τους πάνω απ’ όλα είναι το καλό του γιου τους Silas που είναι μόνο τεσσάρων ετών.


https://www.instagram.com/p/B5RALARBs36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 37χρονη Jessica Biel πάντως έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Λος Άντζελες και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery.