Meghan Markle: Πώς θα «χαλάσει» και τον γάμο της Βεατρίκης με μία κίνηση;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Πώς θα «χαλάσει» και τον γάμο της Βεατρίκης με μία κίνηση;

Έχει φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι

Η Meghan Markle και οι συμπτώσεις έχει αποδειχθεί πως έχουν μία άψογη σχέση τα τελευταία χρόνια. Ή μήπως εν τέλει δεν πρόκειται για συμπτώσεις, κάθε φορά που η Meghan και ο Harry να ανακοινώσουν κάτι; Και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι ακριβώς θέλουμε να πούμε.

Φήμες θέλουν τη Meghan Markle να είναι έγκυος, και μάλιστα έχουν ως απόδειξη το γεγονός ότι κρατάει συνεχώς την κοιλιά της. Με δεδομένο αυτό λοιπόν, και με το γεγονός πως οι Sussexes θέλουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, όλοι πιστεύουν, πως όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά και πως θα το ανακοινώσει σύντομα.

Τα στοιχήματα μάλιστα τη θέλουν να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της μέσα στον Φεβρουάριο. Και κάπως έτσι μάλλον θα «χαλάσει» και τον γάμο της Βεατρίκης, η οποία παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την ημερομηνία αναμένεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi στις αρχές του 2020.

Και αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Meghan «χαλάει» κάτι στη συγκεκριμένη οικογένεια, αφού παρά το γεγονός πως η Ευγενία είχε ανακοινώσει τον γάμο της, τελικά αναγκάστηκε να αλλάξει τον γάμο της, αφού τον Μάιο του 2018 ο Harry θα παντρευόταν τη Meghan. Οι fans μάλιστα πιστεύουν πω; Η Βεατρίκη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Sussexes στην Αφρική, σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί για τη μικρότερη αδερφή της, που επισκιάστηκε από τη Meghan Markle.

Τώρα μένει να δούμε εάν πράγματι η Meghan και ο Harry θα ανακοινώσουν κάποια εγκυμοσύνη στις αρχές του 2020.