Αυτή την φωτογραφία της Meghan Markle από κρυφή της εμφάνιση θέλεις να την δεις asap

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή την φωτογραφία της Meghan Markle από κρυφή της εμφάνιση θέλεις να την δεις asap

Όλος ο κόσμος αναρωτιέται που είναι η Meghan Markle

Επιτέλους μάθαμε που βρίσκεται και τι κάνει η Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex που βρίσκεται σε διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα royal καθήκοντά της μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie, είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και οι φήμες την ήθελαν να έχει παραμείνει στο Λονδίνο για την γιορτή των Ευχαριστιών.

Όπως φαίνεται όμως η Markle και η οικογένειά της ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά και υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Βλέπεις, ο λογαριασμός Instagram του κέντρου St. Felix στο Τορόντο δημοσίευσε μια φωτογραφία της 38χρονης Markle από την κρυφή επίσκεψή της εκεί πριν δύο ημέρες ακριβώς.



Ο εν λόγω φιλανθρωπικός οργανισμός ήταν ένας από τους 12 οργανισμούς που η Meghan και ο Harry είχαν ακολουθήσει στα social media με την δημιουργία του λογαριασμού τους Sussex Royal και είχαν ζητήσει από τον κόσμο που τους ακολουθεί, να τον στηρίξει.

Ποιος όμως συνόδευσε την Meghan και πώς κατάφερε η σύζυγος του πρίγκιπα Harry να περάσει απαρατήρητη; Η απάντηση στην παρακάτω gallery.