Η πιο καλή φίλη της Meghan Markle είχε μια υπερβολική απαγόρευση από το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Η πιο καλή φίλη της Meghan Markle είχε μια υπερβολική απαγόρευση από το Παλάτι

Έντρομη η φίλη της Meghan, Jennifer Meyer

Φαίνεται πως το Παλάτι δεν τα έχει καλά μόνο με την Meghan Markle αλλά αποφάσισε να κυνηγήσει και την φίλη της δούκισσας του Sussex, Jennifer Meyer.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Η Meghan είναι καλή φίλη με την 42χρονη Meyer η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, τα οποία η σύζυγος του Harry φοράει συχνά.

Στον λογαριασμό Instagram της Meyer και των κοσμημάτων της, η σχεδιάστρια χρησιμοποιεί φωτογραφίες διάσημων κυριών που την προτιμούν ανάμεσά τους όχι μόνο η Meghan αλλά και η Jennifer Aniston, η Jenna Dewan και πολλές ακόμα μεγάλες σταρ.



Στις φωτογραφίες αυτές, η Meyer λίνκαρε τα προϊόντα που είχε στο e-shop της κάτι που φέρεται να έχει κάνει έξαλλο το Παλάτι, το οποίο προέβη σε απαγόρευση των φωτογραφιών ενώ ζητήθηκε να κατέβουν όλες οι φωτογραφίες που λινκάρουν την Markle με συγκεκριμένα κοσμήματα.

Οι επίμαχες φωτογραφίες δεν υπάρχουν πουθενά πια, ούτε στο Instagram ούτε στο e-shop της Meyer. Η Markle είχε προτιμήσει ένα κολιέ με την λέξη μαμά για το baby shower που έκανε στη Νέα Υόρκη αξίας 850 δολαρίων και ένα κολιέ για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες με τον γιο της Archie.

Η Meyer που είχε δηλώσει πως ενθουσιάζεται κάθε φορά που βλέπει τη Meghan να φοράει κάποιο από τα κοσμήματά της, έκανε συμφωνία με το Παλάτι να συμμορφωθεί στους κανόνες στους οποίους υπακούν όλοι οι σχεδιαστές που ντύνουν την βασιλική οικογένεια.