Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με τον Timberlake, η Jessica Biel κάνει το πρώτο της post στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με τον Timberlake, η Jessica Biel κάνει το πρώτο της post στο Instagram

Η ηθοποιός «έσπασε τη σιωπή της»

Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τότε που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Justin Timberlake, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ απαθανατίζεται σε περίπου τρυφερά τετ-α-τετ με την συμπρωταγωνίστριά του Alisha Wainwright. Οι δύο ηθοποιοί κρατιόντουσαν χέρι χέρι, και ναι, η εικόνα αυτή μόνο για κάτι φιλικό δεν μας προϊδέαζε.

Όπως καταλαβαίνεις οι φωτογραφίες αυτές έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt, και μέσα σε λίγες ώρες όλοι μιλούσαν για σκάνδαλο απιστίας. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, και αφού ο Justin Timberlake επανήλθε στη νηφάλια πραγματικότητα, έκανε ένα μακροσκελές post στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτή του την εικόνα, αλλά που έφερε τη σύζυγό του, Jessica Biel και τον γιο τους σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού ανέφερε, πως η ηθοποιός φέρεται να είπε πως εμπιστεύεται τον σύζυγό της, και πως δεν πιστεύει ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας εις βάρος της. Εχθές η Jessica Biel «επέστρεψε» στο Instagram, όπου και έκανε το πρώτο της post μετά τις επίμαχες φωτογραφίες.

Η 37χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα βιντεάκι, στο οποίο φωτογραφίζεται με μια ομάδα yoga, βάζοντας έτσι τέλος στην πολυήμερη σιωπή και αποχή της από τα social. Δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δημόσια δήλωση, οπότε θα υποθέσουμε πως δεν τρέχει κάτι ανάμεσά τους. Στο σημείο αυτό να πούμε πως είναι πιο κούκλα και πιο κορμάρα από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/B5-XiT8hjvy

Δες της το βίντεο που ανέβασε.