Θυμάσαι τα «Κακά Κορίτσια»; Δες πώς είναι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τα «Κακά Κορίτσια»; Δες πώς είναι σήμερα

Πόσο έχουν αλλάξει τα Κακά κορίτσια;

Αν είσαι παιδί των 90’s τότε θα θυμάσαι σίγουρα το εν λόγω girl band. Μπορεί να μην είχαμε Spice Girls, είχαμε όμως τα Κακά Κορίτσια, που τότε τις θεωρούσαμε κάτι αντίστοιχο. Ποια από εμάς με τις φίλες της άλλωστε δεν τραγούδησε έστω και μία φορά το «Ήρθες πάλι πίσω σαν το δολοφόνο» ή το «Μου λείπει»; Τη στιγμή που σου γράφουμε τις γραμμές αυτές περνάνε από μπροστά μας όλες αυτές οι εικόνες, και όλα αυτά τα τραγούδια.



Το pop συγκρότημα που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90’ αποτελούνταν από τις Ανθή Γιακουμέλου, Μαρία Σταρένιου και Άντζελα Μαυρωτά. Πριν από περίπου δύο χρόνια μάλιστα έκαναν κι ένα reunion παραχωρώντας συνέντευξη σε γνωστή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ κι εμείς τις είδαμε λίγο πιο πρόσφατα ακόμη, όταν έκαναν έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή του πριν λίγες ημέρες.



Σήμερα έχουν αλλάξει αρκετά, και πραγματικά ίσως να μην τις αναγνωρίσεις ούτε κι εσύ. Οι φωνές τους ωστόσο μένουν πάντα ίδιες, και όσα χρόνια και αν περάσουν εμείς θα τραγουδάμε «ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο, που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά....».

Δες πως είναι σήμερα στο βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/B54fhM_lKlO