Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει άτομο για ένα δύσκολο πόστο και ο μισθός είναι καλός! Ψήνεσαι;

Αν ψήνεσαι να αλλάξεις δουλειά και χώρα, η βασίλισσα σε καλεί

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνηθίζει να είναι ξεκάθαρη σε όλα τα στοιχεία της, γι' αυτό και οι αγγελίες για δουλειά δημοσιεύονται στο κοινό που θα ήθελε να δουλέψει σε οποιοδήποτε πόστο.

Αυτή τη φορά, η αγγελία που δημοσιεύτηκε, αφορά την ίδια την βασίλισσα, η οποία αναζητά υπεύθυνο για τα social media της! Ο μισθός είναι πολύ καλός, £45,000 - £50,000 το χρόνο ανάλογα με την εμπειρία (περίπου 60.000 δολάρια το χρόνο) και προνόμια όπως δωρεάν γεύματα, 33 ημέρες διακοπών, εισφορές 15% στο συνταξιοδοτικό και πενθήμερη εργασία, από Δευτέρα ως Παρασκευή. 

Τι ακριβώς πρέπει να έχει ο υποψήφιος που θα χειρίζεται το Twitter και το Instagram της βασίλισσας; Δες το στην παρακάτω gallery.

Κάνε apply για την αγγελία εδώ

  • «Ο ρόλος της Royal Communications είναι να προσελκύσει ένα παγκόσμιο ακροατήριο με τον δημόσιο ρόλο και το έργο της Βασιλικής Οικογένειας. Συμμετέχοντας σε αυτή τη δυναμική ομάδα, η πρόκληση σου θα είναι να καθοδηγήσεις και να αναπτύξεις τη στρατηγική μας για τις ψηφιακές επικοινωνίες και να διασφαλιστεί ότι θα χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά μια σειρά από ψηφιακές πλατφόρμες για να υποστηρίξουμε αυτούς τους στόχους. Είτε καλύπτεις μια βασιλική επίσκεψη, μια τελετή απονομής βραβείων ή έναν βασιλικό γάμο, θα πρέπει να είσαι σίγουρος-η ότι τα ψηφιακά μας κανάλια θα προκαλούν συστηματικά το ενδιαφέρον και θα προσεγγίζουν ένα ευρύ κοινό. Θα πρέπει να είσαι σε συνεχή δραστηριότητα και θα πρέπει να βρίσκεις νέους τρόπους για να διατηρείς την παρουσία της βασίλισσας στo φως της δημοσιότητα»!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ