Μόλις μάθεις ποια είναι η αγαπημένη λέξη του πρίγκιπα Louis, θα τρελαθείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις μάθεις ποια είναι η αγαπημένη λέξη του πρίγκιπα Louis, θα τρελαθείς

Την αποκάλυψη έκανε η Kate Middleton

Μπορεί να μην ακούμε πολύ συχνά για τα παιδιά της royal family, όμως ο πρίγκιπας Louis το τελευταίο διάστημα είναι το απόλυτο αστέρι της οικογένειας των Cambridges. Πρόσφατα μάθαμε ποια είναι η αγαπημένη λέξη που λέει ξανά και ξανά ο μικρότερος γιος της Kate και του William, και σήμερα θα μάθεις ποια είναι η πρώτη λέξη που είπε ο μικρούλης. Η αλήθεια είναι πως δεν πάει καν ο νους σου.

Η Kate Middleton είχε μία συνάντηση με την food writer Mary Berry και πάνω στη συζήτησή τους έκανε την εξής αποκάλυψη: «Μία από τις πρώτες λέξεις που είπε ο Louis, ήταν το “Mary”. Το ράφι με όλα τα βιβλία μαγειρικής μου στην κουζίνα είναι ακριβώς στο ύψος του, οπότε το βλέπει συνεχώς και επαναλαμβάνει αυτή τη λέξη.

Τα παιδιά εκστασιάζονται από τα πρόσωπα και το πρόσωπό σου είναι παντού στα βιβλία και λέει συνέχεια «αυτή είναι η Mary Berry», οπότε σίγουρα θα σε αναγνώριζε αν ήταν τώρα εδώ μαζί μας». Τάδε έφη η Kate Middleton στο γιορτινό ντοκιμαντέρ του BBC, και ήδη κάνουμε εικόνα τον Louis να λέει Mary-Mary.