Κι όμως, η Meghan Markle βρήκε ήδη νέα δουλειά μετά την παραίτηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως, η Meghan Markle βρήκε ήδη νέα δουλειά μετά την παραίτηση

Και θα τρελαθείς μόλις μάθεις τι είναι

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020 μέχρι στιγμής είναι αυτό της παραίτησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και όσο και αν ο δούκας στο παρελθόν είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα το έκανε κάποια στιγμή, η ανακοίνωσή τους σόκαρε όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και τον κόσμο γενικότερα.

Μπορεί να έχουν κι εκείνοι τους συμμάχους τους, όμως το Twitter βομβαρδίστηκε από τα αρνητικά για την απόφασή τους σχόλια. Τη Δευτέρα Harry, Κάρολος, William και βασίλισσα Ελισάβετ, θα συναντηθούν face to face για να συζητήσουν, ενώ η Meghan Markle θα συμμετέχει στη σύσκεψη μέσω τηλεφώνου.

Έχουμε λοιπόν ένα εικοσιτετράωρο μπροστά μας για να μάθουμε τι θα αποφασιστεί για το θέμα αυτό. Μέχρι τότε θέλουμε να σου πούμε πως η Meghan φέρεται να έχει ήδη βρει νέα δουλειά και αυτό είναι συναρπαστικό. Το πιο συναρπαστικό βέβαια είναι να ακούσεις τη δουλειά που έχει βρει ή αυτή που αναφέρουν τα δημοσιεύματα τουλάχιστον.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες, υπάρχουν φήμες που θέλουν τη Meghan Markle να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Disney για ένα voiceover. Και αυτό είναι πραγματικά ότι πιο ωραίο ακούσαμε μέσα στο σαββατοκύριακο γι’ αυτό το θέμα που μας έχει απασχολήσει περισσότερο και από το διαζύγιο των Brangelina.

Μένει να δούμε αν το σενάριο αυτό θα επαληθευτεί.