Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι κλώνος της μαμάς της & αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι κλώνος της μαμάς της & αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη

Μοιάζουν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό

Τη Νεφέλη Λιβιεράτου τη γνωρίζεις, σου έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές για το κορίτσι αυτό και το πόσο όμορφη είναι. Μαζί με την αδερφή της Δανάη, είναι δύο από τα πιο ωραία κορίτσια της ελληνικής showbiz, και αυτό μας το αποδεικνύουν συχνά μέσα από τα social media τους. Οι φωτογραφίες τους είναι όλες μία και μία, και αλήθεια πιστεύουμε πως ένα like ποτέ δεν είναι αρκετό.

Αν κοιτάζοντας τις αναρωτιόσουν ποια μοιάζει σε ποιον και δεν ήσουν σίγουρη για την απάντηση, σου τη δίνουμε εμείς. Η Νεφέλη είναι κλώνος της μαμάς της, Εύης Αδάμ και έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει. Θυμάσαι μήπως πως η Εύη Αδάμ συμμετείχε στην έναρξη του «Εκείνες κι εγώ»; Ε λοιπόν σε αυτό το βίντεο με τα μαύρα μακριά μαλλιά της και τα εκφραστικά της μάτια, άνετα πιστεύεις πως θα ήταν η Νεφέλη.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και αν ακόμη δεν έχεις πειστεί, δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο παρακάτω, αλλά και τις φωτογραφίες της Νεφέλης στο Instagram, στις οποίες της μοιάζει πολύ περισσότερο από αυτό που νομίζεις ή απλά φαντάζεσαι. Δες το βίντεο, δες και τις φωτογραφίες, και κάνε τις συγκρίσεις.

Το αποτέλεσμα που θα βγάλεις είναι ένα, Νεφέλη=Εύη Αδάμ.