Οι πρίγκιπες William και Harry έβγαλαν κοινή ανακοίνωση λίγο πριν την συνάντηση με την βασίλισσα

Πατούλια Κατερίνα
Οι πρίγκιπες William και Harry έβγαλαν κοινή ανακοίνωση λίγο πριν την συνάντηση με την βασίλισσα

Τα αδέρφια έκαναν μια κοινή δήλωση 

Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες από την στιγμή που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν των καθηκόντων τους ως βασικά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στην Βόρειο Αμερική.

Η ανακοίνωση φέρεται να βρήκε στον ύπνο την ίδια την βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τον αδερφό του Harry, πρίγκιπα William ο οποίος είναι και κουμπάρος του μικρού πρίγκιπα.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η βασίλισσα έχει συνάντηση με τον Harry, ενώ παρόντες είναι ο πρίγκιπας William χωρίς την Kate Middleton και ο πρίγκιπας Κάρολος. Ο πρίγκιπας Φίλιππος αποφάσισε την τελευταία στιγμή να απέχει από την σύσκεψη, στην οποία κλήθηκε τηλεφωνικά και η Meghan Markle, η οποία επέστρεψε στο Βανκούβερ, εκεί όπου είχε παραμείνει ο γιος της Archie Harrison.



Σήμερα το πρωί (13/1/2019), το εξώφυλλο της εφημερίδας Sunday Times άναψε φωτιά στο Παλάτι, μιας και εκεί υποτίθεται πως είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ο πρίγκιπας William, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα εμπρηστικές.

william

Ο William υποτίθεται πως ήταν πυρ και μανία με τον μικρό του αδερφό και δήλωνε χαρακτηριστικά σε φίλο του:

«Έχω στηρίξει τον αδερφό μου όλη μου τη ζωή και δεν θα το κάνω άλλο. Ζούμε χωριστά και λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε και μπορώ να κάνω είναι να τους στηρίξω και να ελπίζω πως με τον καιρό θα βρεθούμε στην ίδια σελίδα και να παίξουμε στην ίδια ομάδα».

Λίγο πριν την συνάντηση με την βασίλισσα που είναι η πιο κρίσιμη για την λήψη αποφάσεων, ο πρίγκιπας William και ο Harry έκαναν κοινή δήλωση στο CNN, όπου τόνιζαν χαρακτηριστικά σε ενωτικό κλίμα: