Το πρώτο μήνυμα του Harry μετά το Megxit και η αλήθεια για τους φίλους που ξέκοψε (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το πρώτο μήνυμα του Harry μετά το Megxit και η αλήθεια για τους φίλους που ξέκοψε (video)

O Harry στο πρώτο βίντεο μετά την παραίτηση ήταν λαλίστατος και χαρούμενος

Είναι γεγονός! Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την παραίτηση από τα βασικά βασιλικά του καθήκοντα με ένα βίντεο- μήνυμα στο Sussex Royal, Που αριθμεί πια 10,8 εκατομμύρια followers.

Μην βιαστείς να σκεφτείς βέβαια πως ο 35χρονος πρίγκιπας μίλησε για την Meghan ή τον Archie. Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε στο πιο σπουδαίο κατόρθωμά του, τα Invictus Games, τα οποία όπως μας ενημέρωσε ο Harry, θα λάβουν χώρα στην Γερμανία στην Πέμπτη τους διογάνωση. Τα φετινά τέταρτα Invictus Games 2020 αναμένονται να γίνουν στην Ολλανδία και όλη αυτή η προσπάθεια αγώνων ανάμεσα σε βετεράνους που τραυματίστηκαν σε κάποια μάχη, ήταν μια ιδέα του ίδιου του Harry, ο οποίος και σύστησε τον Οργανισμό Invictus Games.

Οι πρώτοι ξεχωριστοί αγώνες έλαβαν χώρα το 2014 στο Λονδίνο και αποτελούν διεθνή διαγωνισμό ενώ στην Ολλανδία α δούμε δύο ακόμα χώρες, την Κορέα και το Βέλγιο, τους παίκτες από τις οποίες καλωσόρισε ο πρίγκιπας.

«Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014, και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους. Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού», δήλωσε ο πρίγκιπας Harry.



Στα παιχνίδια αυτά λαμβάνουν μέρος πάνω από 500 βετεράνοι από 20 έθνη και η ανακοίνωση αυτή για τον πρίγκιπα είναι εξαιρετικά σημαντική μιας και ο οργανισμός αυτός ίσως είναι ένας από εκείνους που θα πρέπει να απαρνηθεί ο πρίγκιπας μετά την παραίτησή του. Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της New York Post υποστηρίζει σήμερα, πως ο Harry, έκοψε πολλούς φίλους από τη ζωή του, πριν την γέννηση του Archie, ανθρώπους με τους οποίος μεγάλωσε μαζί και στους οποίους δεν έχει δώσει ούτε τον νέο τηλεφωνικό του αριθμό.

Το People επιβεβαιώνει πως κάποιοι φίλοι του Harry αποκλείστηκαν και από τον βασιλικό γάμο του 2018 και κάποιοι απλά ήταν επιλογή του πρίγκιπα να μην έχουν πλέον θέση στη ζωή του.

O Ηarry έκανε άλλωστε σήμερα και την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον κήπο του παλατιού για την έναρξη του Rugby League World Cup του the 2021 όπου και συνάντησε πολλούς νέους και μίλησε μαζί τους.

AP 20016436763035
AP 20016436763035

Πάντως, δεκάδες βετεράνοι που είχαν υπηρετήσει μαζί με τον πρίγκιπα τον στήριξαν με post στο Twitter. O Ηarry υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις για δέκα χρόνια προτού αποσυρθεί το 2015 και είχε βρεθεί μέχρι το Αφγανιστάν. Δες τα σχόλια παρακάτω: