Η Jennifer Aniston θα ήθελε να είναι στη θέση της Jolie αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston θα ήθελε να είναι στη θέση της Jolie αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Κάπου ουρλιάζουμε

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας πανικούλης γύρω από το όνομα της Jennifer Aniston μετά τη συνάντησή της επιτέλους με τον Brad Pitt που όλοι θέλαμε τόσο να δούμε. Γιατί καλά εκείνος πηγαίνει σε πάρτι γενεθλίων και άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, φωτογραφία τους μαζί δεν είχαμε δει ποτέ. Το θαύμα συνέβη στα SAG Awards και έκτοτε το σύμπαν παραληρεί.

Η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη πριν τα SAG Awards και κάπου ουρλιάζουμε, γιατί αν μπορούσε να συμβεί αυτό θα ήταν τέλειο. Η 50χρονη ηθοποιός μίλησε το Σαββατοκύριακο σε ένα show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποτε είχε ένα όνειρο ζωής στην καριέρα της ως ηθοποιός και αυτό ήταν να παίξει μια συγκεκριμένη super ηρωίδα. Και εξ’ ου και το ότι θα ήθελε να ήταν στη θέση της Jolie που παίζει στη νέα ταινία της Marvel.

Η ηθοποιός ήθελε να κάνει μία συγκεκριμένη super hero, η οποία όμως δεν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Marvel, αλλά της DC Comics. «Ήθελα να γίνω η Wonder Woman, αλλά περίμενα πολύ», είπε και συνέχισε: «Πιστεύω ειλικρινά ότι μπαίνω σε ένα δημιουργικό βήμα και ανακάλυψα μια νέα αγάπη για την υποκριτική, με έναν νέο τρόπο που δεν ήξερα ότι είχα πριν. Πλέον βλέπω καθαρά τι κάνω και τι θέλω να κάνω ως ηθοποιός. Θέλω να κάνω ακόμα περισσότερες κωμωδίες, Θεέ μου. Είμαι έτοιμη να προσφέρω γέλιο απλόχερα».

Και κάπως έτσι το όνειρο της super ηρωίδας κατέρρευσε και έφυγε από τους στόχους της Jen. Φαντάζεσαι πάντως να γινόταν κάτι και να βλέπαμε την Aniston αντίπαλη ηρωίδα σε ταινία με την Angelina Jolie; Το λες και cool! Ή μήπως όχι;