Ξέρουμε τι φώναξε ο Brad Pitt στη Jennifer Aniston για να της τραβήξει την προσοχή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε τι φώναξε ο Brad Pitt στη Jennifer Aniston για να της τραβήξει την προσοχή

Μπορούμε να τους δούμε ξανά μαζί;

Το βράδυ της Κυριακής συνέβη αυτό που όλοι περιμέναμε τα τρία τελευταία χρόνια (από τότε που χώρισε δηλαδή και η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux). Brad Pitt και Jennifer Aniston επανασυνδέθηκαν στα backstage των SAG Awards και το Twitter παραφρόνησε εντελώς. Εμείς για να είμαστε ειλικρινείς εδώ στα headquarters του Queen, μετά τον χωρισμό της Aniston ήμασταν χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα.

Σε αυτό που επέμενε πως δύο μήνες μετά θα γινόντουσαν ζευγάρι, και σε αυτό που δεν το πίστευε με τίποτα. Σήμερα τρία χρόνια μετά θέλουμε την επανασύνδεση αυτή όσο τίποτα. Η γλώσσα του σώματος άλλωστε μίλησε και έδειξε πως οι δυο τους θέλονται όσο ποτέ άλλοτε.

Μετά την εμφάνισή τους και συνάντηση στα SAG Awards οι Braniston είναι αυτό που θέλουμε να δούμε μαζί μέχρι το τέλος τους έτους. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό πρέπει να σου αποκαλύψουμε τι ακριβώς φώναξε ο Brad Pitt στη Jennifer Aniston όταν εκείνη πέρασε από μπροστά του και την έπιασε από το χέρι. Η φωτογράφος Vivien Killilea Best που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή backstage περιγράφει τη στιγμή καρέ καρέ, τρελαίνοντάς μας.

«Η επανένωση την οποία όλοι περιμένατε συνέβη απόψε. Και καταγράφηκε για να δείτε από την Vivien Best Photography», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της και συνέχισε: «Ήμουν στο backstage στα βραβεία SAG-AFTRA και άκουσα μια οικεία φωνή να φωνάζει «Aniston! ANISTON!» γύρισα και είδα αυτό το διαμαντάκι να συμβαίνει», ανέφερε το caption των φωτογραφιών της.