Η Jennifer Aniston είπε ότι αγαπάει τον Brad Pitt κι εμείς «ουρλιάζουμε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston είπε ότι αγαπάει τον Brad Pitt κι εμείς «ουρλιάζουμε»

Αυτό δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε

Μπορεί το Megxit να είναι το θέμα των τελευταίων εβδομάδων που μας απασχόλησε ιδιαίτερα, όμως το ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προκάλεσε και η συνάντηση των Brad Pitt και Jennifer Aniston στα παρασκήνια των SAG Awards. Και όπως αντιλαμβάνεσαι οι φωτογραφίες τους αυτές ήταν αρκετές για να μας κάνουν να τρελαθούμε.

Είναι μία από τις επανασυνδέσεις αυτές που θέλουμε όσο τίποτα άλλο να δούμε στον κόσμο του Hollywood και ελπίζουμε αυτή τους η συνάντηση να ήταν η αρχή. Η φωτό που είδαμε με τον Brad να της πιάνει το χέρι και εκείνη να του γυρνά την πλάτη, είναι μία από τις καλύτερες της βραδιάς εκείνης και πλέον όλοι ανυπομονούμε για τη βραδιά των Oscar.

Ο Brad Pitt ρωτήθηκε εάν θα πάει μαζί με την Jennifer, με τον ηθοποιό να γίνεται κατακόκκινος στο άκουσμα του ονόματός της. Και μπορεί εκείνος να απάντησε πως δεν θα συνοδεύεται, σε αντίστοιχη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair η Jen σχετικά με τη συνάντησή τους, η ηθοποιός είπε πώς δεν υπάρχει έχθρα ανάμεσά τους, παρά το γεγονός πως η σχέση/γάμος τους δεν κράτησε.

Για την ακρίβεια η Aniston είπε πως νιώθει ευγνώμων που συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, επειδή όλα αυτά που ξέρει τώρα τα οφείλει σε αυτόν. Και συμπλήρωσε τις δηλώσεις της, λέγοντας πως τον αγαπάει. Κι εκεί εμείς καταρρεύσαμε, και μάλλον αυτό έκανε και ο Brad. «Αγαπώ τον Brad, πραγματικά τον αγαπάω. Θα τον αγαπάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για τίποτα από όλα αυτά που έχουμε ζήσει».

Συγνώμη διάβασες κι εσύ πως τον αγαπάει έτσι;; Δεν το φανταστήκαμε μόνες μας; Αν κάποιος μας ακούει να τους μεταφέρει άμεσα, πως αυτή η επανασύνδεση πρέπει να πραγματοποιηθεί asap.