Αν δεις τι τρώει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι έχει αυτό το σώμα, δε θα το πιστεύεις

Αν δεις τι τρώει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι έχει αυτό το σώμα, δε θα το πιστεύεις

Το οπτικό θέαμα αυτού που έκανε story είναι τουλάχιστον λαχταριστό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Πάντα είχε το πιστό της κοινό, όμως μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, ας πούμε ότι η δημοφιλία της εκτοξεύθηκε. Για την ακρίβεια, αυτήν τη στιγμή μετράει πάνω από 500 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν παρά να θαυμάσουν την εντυπωσιακή σμίλευση του κορμιού της.

Το αγόρι της και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι personal trainer, οπότε ο τομέας της γυμναστικής είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στο σπίτι τους.

Φυσικά, για να «χτίσει» αυτό το σώμα χρειάζεται, πέρα από γυμναστική, και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, με χαμηλά λιπαρά και πολλή πρωτεΐνη, και μάλλον αποχή από τα γλυκά και οποιονδήποτε άλλο πειρασμό. Ή τουλάχιστον αυτό υποθέτεις.

Ε, λοιπόν, έχουμε να σου πούμε ότι η Ευρυδίκη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα από τα πιο κολασμένα επιδόρπια που μπορείς να φανταστείς. Τι ήταν αυτό;

Πάρε βαθιά ανάσα και πάτα play στη συνέχεια.




Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πήγε για γλυκό με τον καλό της φίλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, και το οπτικό θέαμα με τις σοκολάτες που αντικρίσαμε μάς έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.