Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton «υποχωρούν» από τα βασιλικά τους αξιώματα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton «υποχωρούν» από τα βασιλικά τους αξιώματα;

Τι δεν έχουμε καταλάβει σωστά;

Το παλάτι δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο τους τελευταίους μήνες, και δεν ξέρουμε πόσα άλλα ακόμη μπορεί να αντέξει η βασίλισσα Ελισάβετ. Μετά την παραίτηση του Harry και της Meghan Markle και το διαζύγιο του εγγονού της Peter Phillips και της συζύγου του Autumn, ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σε ξένα Μέσα λοιπόν διαβάσαμε πως ο William και η Kate Middleton «υποχωρούν» από τα βασιλικά τους αξιώματα και ένα φτερούγισμα στην καρδιά το νιώσαμε. Όπως καταλαβαίνεις ένα μικρό σοκ το πάθαμε διαβάζοντας την είδηση αυτή, αφού αμέσως στο μυαλό μας ήρθε η ανακοίνωση του Harry και της Meghan Markle.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού αν ίσχυε κάτι τέτοιο η Ελισάβετ ίσως και να μην το είχε πάρει πολύ χαλαρά. Φαντάζεσαι να συνέβαινε κάτι τέτοιο στον επόμενο διάδοχο; Ψυχραιμία λοιπόν και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι συμβαίνει.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton υποχωρούν από τα βασιλικά τους αξιώματα προσωρινώς. Κάτι σαν άδεια δηλαδή για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο με τα τρία τους παιδιά, τα οποία μάλλον δεν βλέπουν και πολύ συχνά.

Γι’ αυτό λοιπόν οι Cambridges θα πάρουν ένα ρεπό για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τα καθήκοντά τους, και θα αφιερώσουν τον χρόνο τους στα παιδιά τους. Αρκετά δίκαιο το βρίσκουμε!