Kate Middletton: «Δεν θα πω ψέματα, ήταν απίστευτα τρομακτικό». Η δήλωση της δούκισσας μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middletton: «Δεν θα πω ψέματα, ήταν απίστευτα τρομακτικό». Η δήλωση της δούκισσας μας σόκαρε

Η δήλωση της δούκισσας του Cambridge που μας σόκαρε

Η Kate Middleton μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πως είναι να είσαι μητέρα τριών παιδιών, σε μία ραδιοφωνική ηχογραφημένη εμφάνισή της. Η δούκισσα του Cambridge ηχογράφησε ένα επεισόδιο για την εκπομπή της Giovanna Fletcher, Happy Mum, Happy Baby, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως είναι να είσαι μητέρα τριών παιδιών, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η αγαπημένη φωτογραφία της από τη Charlotte, μία φωτό που ανέβηκε λίγο αργότερα και στο Instagram του Kensington.

Αυτό που αποκάλυψε όμως και κάπως μας παραξένεψε –αν όχι μας σόκαρε- ήταν η εμπειρία που απέκτησε ποζάροντας για φωτογραφίες μετά τη γέννηση τους κάθε της παιδιού. Φανταζόμασταν πως αυτό ήταν κάτι πολύ όμορφο για την ίδια και τον δούκα του Cambridge, όμως κάναμε λάθος. Λάθος όσον αφορά στην άποψη της ίδιας της Kate.

Η Giovanna Fletcher ρώτησε την Kate Middleton πώς ένιωσε την πρώτη εκείνη φορά που έκανε την δημόσια φωτογράφιση, λίγες ώρες μετά αφού είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έξω από το Lindo Wing. Και αν νόμιζες πως πέταξε από την χαρά της, έκανες λάθος.

Η Kate Middleton απάντησε με πλήρη ειλικρίνεια και είπε στη Giovanna: «Δεν θα σου πως ψέματα, ήταν τρομακτικό, αρκετά τρομακτικό». Αλλά παρά τους φόβους της γι' αυτό, η δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε γιατί σύστησε και τα τρία παιδιά της κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών βασιλικών φωτογραφίσεων. «Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί, και τόσο ο William, όσο και εγώ ήμασταν πραγματικά συνειδητοί ότι αυτό ήταν κάτι για το οποίο όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Και, ξέρετε, είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας έδειξε το κοινό, και πραγματικά για εμάς που ήμασταν σε θέση να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και την εκτίμησή με το κοινό, ένιωθα ότι ήταν πολύ σημαντικό».