Θα πάνε τελικά στο γάμο της Βεατρίκης ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θα πάνε τελικά στο γάμο της Βεατρίκης ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Όλη η αλήθεια

Σε τρεις μήνες και δύο ημέρες από σήμερα η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Λονδίνο, με την γαμήλια τελετή να λαμβάνει χώρα στους κήπους του Buckingham. Κι ενώ αυτή η λεπτομέρεια προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ακόμη περισσότερες προκάλεσε η αβεβαιότητα για το αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan θα παρευρεθούν σε αυτόν τον γάμο, μιας και το Megxit θα έχει πια γίνει.

Από την 1η Απριλίου οι Sussexes σταματούν κι επίσημα να έχουν βασιλικούς τίτλους και όλοι περιμένουν να δουν αν οι δυο τους θα είναι στον γάμο της Βεατρίκης, αφού τυπικά δεν θα τους συνδέει κάτι με τη βασιλική οικογένεια.

Οι απόψεις διίσταντο λοιπόν, με άλλους να λένε πως φυσικά και θα παρευρεθούν, και άλλους πως σίγουρα δεν θα τους κάνουν την χάρη να εμφανιστούν στο Λονδίνο. Η Page Six όμως αποκάλυψε το τι ακριβώς θα κάνει το ζευγάρι κι έτσι επιτέλους ξέρουμε όλη την αλήθεια γύρω από αυτό το event.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Page Six το ζευγάρι θα επιστρέψει στο Λονδίνο από τον Καναδά προκειμένου να παρευρεθεί στον royal γάμο. Φυσικά θα είναι και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα η λίστα των καλεσμένων.