Ξανά «μαζί» με τον πρώην σύζυγό της ξανθιά διάσημη ηθοποιός

Ξανά «μαζί» με τον πρώην σύζυγό της ξανθιά διάσημη ηθοποιός

Η star του Hollywood μάς ξάφνιασε για λίγο.

Η ξανθιά διάσημη ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της. Είναι ένας άνθρωπος «έξω καρδιά», της αρέσει να περνά όμορφα με φίλες και φίλους, αλλά είναι και αφοσιωμένη μητέρα.

Όλα αυτά τα στιγμιότυπα της ζωής της δε διστάζει να τα δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Έτσι, πριν λίγες ώρες την είδαμε να έχει ποστάρει φωτογραφία με το παιδί της και τον πρώην σύζυγό της και αρχικά ξαφνιαστήκαμε. Ωστόσο, δε συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους.

Αναρωτιέσαι σε ποιους αναφερόμαστε; Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow. Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, ενώ μαζί τους πόζαρε και ο γιος τους.

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον αστείο, χιουμορίστα και έξυπνο μουσικό, που μου χάρισε αυτό το παιδί στη μέση (της φωτογραφίας), αλλά και την Apple». Σε αγαπάμε», έγραψε στη λεζάντα η Gwyneth Paltrow.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι για… λίγο η Gwyneth και ο Chris πόζαραν μαζί και ότι οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιό τους, το οποίο έγινε γνωστό το 2014.

«Νομίζω είμαστε καλύτερα σαν φίλοι παρά όταν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε πολύ κοντά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν ήταν πάντα εύκολο για μας, γιατί είχαμε καλές μέρες και κακές μέρες, όπως με όλα στη ζωή. Νιώθω, όμως, πολύ τυχερή, επειδή ο Chris ήθελε να σπρώξει τον εαυτό του στο θέμα των παιδιών και στη δημιουργία μιας νέας οικογένειας. Είναι λες και είμαστε ακόμα μαζί, απλά όχι ζευγάρι», έχει δηλώσει στο παρελθόν η διάσημη ηθοποιός.

Διάβασε ακόμα: Jennifer Lopez: Μετάνιωσε τον αρραβώνα της με τον A-Rod;