«Ουρλιάζουμε»: Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle μας έκανε να παραμιλάμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ουρλιάζουμε»: Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle μας έκανε να παραμιλάμε

Δεν την έχεις δει ποτέ πιο όμορφη

Η Meghan Markle επέστρεψε στο Λονδίνο και το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Harry στα Endeavour Awards, όπου και έδωσε και βραβείο. Η δούκισσα του Sussex ήταν πραγματικά μία καλλονή και εμείς δεν χορταίναμε να την κοιτάζουμε. Απ’ ότι φαίνεται ο Καναδάς της έκανε πολύ καλό, αφού ήταν υπέρλαμπρη και φουλ αδυνατισμένη.

Το χαμόγελο στα χείλη της ήταν η απόδειξη για το πόσο καλύτερα περνάει στον Καναδά, από ότι όσο βρισκόταν στο Λονδίνο, ενώ και ο Harry έδειχνε ακριβώς το ίδιο δίπλα της. Εμείς ωστόσο θέλουμε να σου μιλήσουμε για τη δεύτερη εμφάνιση που έκανε η Meghan, πρώτη βασικά γιατί έγινε πριν από τα βραβεία, με τη δούκισσα να δίνει το παρών ως εκπρόσωπος του Εθνικού Θεάτρου το οποίο και πατρονάρει, στο στούντιο αφήγησης Immersive στο Λονδίνο.

Και αν στα βραβεία τη βρήκες θεά με αυτό το μπλε Victoria Beckham φόρεμα, τότε πρέπει να της δεις στις άλλες φωτογραφίες. Ντυμένη στα λευκά με μαύρα παπούτσια και μπεζ παλτό, η Meghan μας μάγεψε και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τη χαζεύουμε.

Ήταν πραγματικά τόσο όμορφη και στυλάτη στην εμφάνισή της αυτή, που οι λέξεις είναι πραγματικά μικρές για να την περιγράψουν. Σταμάτα λοιπόν ό,τι κάνεις και δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: royaladdicted instagram/ sussexroyal instagram