Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy ανακοίνωσε πως είναι έγκυος ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy ανακοίνωσε πως είναι έγκυος ξανά

Με τον πιο φανταστικό τρόπο

Είχαμε μάθει εδώ και αρκετό καιρό, πως ο Alex Karev (aka Justin Chambers) θα έφευγε από το Grey’s Anatomy, και η έξοδός του έγινε με τον πιο συγκινητικό και θεαματικό θα λέγαμε τρόπο. Ο Alex χώρισε με τη Τζο, άφησε 4 γράμματα πίσω του, και εν τέλει πήγε να ζήσει με τον ένα και μοναδικό του έρωτα, Izzie (aka Katherine Heigl).



Λίγες ημέρες μετά, και αφού ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε αυτό που συνέβη, μαθαίνουμε πως η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η star έκανε την ανακοίνωση με έναν αρκετά grande θα λέγαμε τρόπο μέσα από το Instagram account της, και πραγματικά τρελαθήκαμε.

Ο λόγος για την Camilla Luddington, η οποία κάνει τη Τζο, την πρώην σύζυγο του Alex Karev. Η 36χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Matthew Alan κρατούν εδώ και καιρό μυστικό αυτό το νέο, όμως επιτέλους το ανακοίνωσαν. Η Camilla ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μαζί με μια από τις πριγκίπισσες της Disney (τη Σταχτοπούτα) και αυτή ήταν η πιο όμορφη ανακοίνωση.

«Ο Matt και εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι που δημοσιεύουμε μετά από μήνες κρυφτού αυτή τη φωτογραφία. Είμαι έγκυος! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα μέλος στην οικογένειά μας και θα δώσουμε στη Hayden ένα αδελφάκι. Και ναι, έχω απομακρυνθεί πολύ από τα κοινωνικά μέσα τους τελευταίους μήνες επειδή OMGGGG η εξάντληση και OMGGGGGG η πρωινή αδιαθεσία, με τρελαίνουν», έγραψε η Camilla κάνοντας γνωστή την εγκυμοσύνη της.

Απίστευτα νέα έτσι;