Σάββας Πούμπουρας: Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του

Σάββας Πούμπουρας: Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του

Ευτυχώς, ο γνωστός παρουσιαστής είναι καλά στην υγεία του!

Το τελευταίο διάστημα ο Σάββας Πούμπουρας βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της εκπομπής με τις φάρσες που παρουσιάζει στον Ant1. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει λαχταρήσει πολύ κόσμο, ενώ οι γνώμες διίστανται σχετικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο που γίνονται οι πλάκες στο «Best Friend’s Fear».

Ο παρουσιαστής, όμως, σήμερα το πρωί βρέθηκε στην επικαιρότητα για έναν άλλο, πολύ σοβαρό λόγο. Όπως ανακοίνωσε το Πρωινό του Ant1, ο Σάββας Πούμπουρας είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του χθες. Συγκεκριμένα, η μηχανή του λόγω μηχανής βλάβης τον πέταξε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του.

Μάλιστα, ο ίδιος χθες βράδυ δημοσίευσε ένα insta story για το συμβάν, το οποίο λίγες ώρες αργότερα διέγραψε: «Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δεν ξέρω τι χέρι με έσωσε, δεν ξέρω αν αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα μου, ίσως δεν έχει και σημασία. Γύρισα σπίτι, αγκάλιασα τα κορίτσια και είπα ευχαριστώ που είμαι ακόμη εδώ και έχω τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου μέρα. Ζήσε την κάθε μέρα».

Ευτυχώς, ο γνωστός παρουσιαστής είναι πολύ καλά στην υγεία του και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του.



Διάβασε ακόμα: Η αλλαγή τελευταίας στιγμής στο Just the 2 of us και τα ανάμεικτα συναισθήματα της Δέσποινας Βανδή