Μόλις αποκαλύφθηκε τι είπε ο Harry στη Meghan, μετά τον χαιρετισμό με τον William

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε τι είπε ο Harry στη Meghan, μετά τον χαιρετισμό με τον William

Τι συνέβη με τα δύο αδέρφια;

Η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν η πιο σημαντική μέρα των royals, αφού τελέστηκε η ετήσια λειτουργία για τη μέρα της Κοινοπολιτείας, με τους royals να δίνουν όλοι μαζί το παρών. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά την απόφαση των Harry-Meghan να αποχωρήσουν από senior royals και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε μάλιστα σε αυτή τη μέρα, γιατί θα βλέπαμε και για πρώτη φορά μαζί τους Fab 4. Μία συνάντηση που από την πλευρά των Cambridges τουλάχιστον, ήταν σα να μη συνέβη ποτέ. Ο Harry και η Meghan έδειχναν αρκετοί ευδιάθετοι και χαιρέτισαν τους Cambridges, η Kate όμως ούτε νεύμα δεν έκανε προς το μέρος τους.

Και αφού αξιολογήθηκε η γλώσσα του σώματός τους και τι ακριβώς σήμαινε, ένας ειδικός στην χειλιανάγνωση αποκάλυψε και τι είπε ο Harry στη Meghan μετά τον χαιρετισμό με τον αδερφό του.

«Είπε κυριολεκτικά “Γεια σου Harry” και αυτό ήταν, και δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό». Ο ειδικός στη χειλιανάγνωση που προσλήφθηκε από τη Telegraph ανέφερε πως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Harry αναφέρθηκε στον χαιρετισμό με τον William λέγοντας αυτά στη Meghan ή σε κάποιον άλλο που τον χαιρέτισε.

Εμείς πάντως πιστεύουμε πως με αυτή τη δήλωση του και με όσα έχουν προηγηθεί μάλλον αναφερόταν στον William.