Katy Perry: Γιατί εγκατέλειψε την Αυστραλία και ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις της στα τοπικά ΜΜΕ;

Katy Perry: Γιατί εγκατέλειψε την Αυστραλία και ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις της στα τοπικά ΜΜΕ;

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια θέλησε να γυρίσει στο σπίτι της και τον αγαπημένο της, Orlando Bloom, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μετά από 24 ώρες παραμονής και εγκλεισμού στο ξενοδοχείο της στην Αυστραλία, η Katy Perry αποφάσισε να φύγει από τη χώρα και να επιστρέψει στο σπίτι της, στις ΗΠΑ, και στον αγαπημένο της, Orlando Bloom. Ο λόγος; Ο φόβος του Κορωνοϊού. Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να δώσει συνεντεύξεις τύπου σε πολλά ΜΜΕ της Αυστραλίας, ωστόσο ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της και αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αμερική.

Ο λόγος που η Katy Perry θέλησε να επιστρέψει στις ΗΠΑ ήταν το γεγονός ότι δύο εργαζόμενοι της δισκογραφικής εταιρείας της πιθανότατα έχουν Κορωνοϊό και έτσι η ίδια ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό της μιας και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η Katy Perry έφτασε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ έχοντας καλύψει το στομάχι και το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι, ενώ κατευθυνόταν με γρήγορο βήμα προς τις αναχωρήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ίδιο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η Katy Perry, είχαν διανυκτερεύσει πριν λίγες μέρες ο Tom Hanks και η Rita Wilson, οι οποίοι νόσησαν από Κορωνοϊό.



Διάβασε ακόμα: Tom Hanks-Rita Wilson: Η selfie από την απομόνωση και το μήνυμα του διάσημου ζευγαριού