Έχεις δει τον Robbie Williams με το νέο του look; Είναι άλλος άνθρωπος

Έχεις δει τον Robbie Williams με το νέο του look; Είναι άλλος άνθρωπος

Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή του για συγκεκριμένο λόγο.

Όλοι γνωρίζουμε τον Robbie Williams για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία στις συναυλίες, αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητές του στο τραγούδι. Αν και είναι μια ανατρεπτική, εκκεντρική και αντισυμβατική προσωπικότητα και θεωρείται ένα από τα πιο… κακά παιδιά της μουσικής βιομηχανίας, ο Williams βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Τόση ώρα σού περιγράφουμε αυτόν τον πολυσύνθετο άνθρωπο, διότι την Τετάρτη έκανε μια φοβερή αλλαγή στο look του, που πραγματικά δεν περιμέναμε. Ο 46χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην Αυστραλία στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του και εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι στο F1 Grand Prix.

https://www.instagram.com/p/B9quyJWA8wD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο, εντυπωσιακό hairlook του τράβηξε όλα τα βλέμματα, καθώς τόσο καιρό τον είχαμε συνηθίσει με mohican hair και τώρα τον είδαμε εντελώς διαφορετικό. Ομολογουμένως, το νέο του στυλ μάς αρέσει πολύ. Υπάρχει λόγος, όμως, που ο Robbie Williams προχώρησε σε αυτήν την αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης. Ο τραγουδιστής δεν ήθελε πια να βάφει τα μαλλιά του και αποφάσισε να τα ξυρίσει όλα. Και εμείς λέμε ότι έκανε πάρα πολύ καλά!

Διάβασε ακόμα: Katy Perry: Γιατί εγκατέλειψε την Αυστραλία και ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις της στα τοπικά ΜΜΕ;