Οι προετοιμασίες της Angelina Jolie λίγο πριν την καραντίνα για τον κορονοϊό

Οι προετοιμασίες της Angelina Jolie λίγο πριν την καραντίνα για τον κορονοϊό

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιό.

Ο κορονοϊός έχει φτάσει πια σε πολλές χώρες κι η ταχύτητα εξάπλωσής του έχει αναγκάσει πολλούς ιθύνοντες να επιβάλλουν μία κατάσταση καραντίνας, με τον κόσμο να περιορίζεται στα σπίτια του, να μειώνονται οι κοινωνικές επαφές και τελικά να έχουμε τον περιορισμό του. Ωστόσο, μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια αυτού, βρισκόμαστε ακόμα στη φάση που το ένα κρούσμα εμφανίζεται μετά το άλλο.

Στην Αμερική, τα καταστήματα μίκρυναν το ωράριό τους ώστε να έχουν περισσότερες ώρες για καθαρισμό και απολύμανση, ενώ πολλές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν τις πόρτες τους μέχρι νεωτέρας, ένα απαραίτητο μέτρο για να αποφευχθεί η μεγάλη συγκέντρωση κόσμου.

Εν όψει, λοιπόν, καραντίνας, οι celebrities έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για τον κατ’ οίκον περιορισμό κι η Angelina Jolie πήρε την κόρη της, Vivienne, και πήγαν για τα αναγκαία για την περίσταση ψώνια.

https://www.instagram.com/p/B9v17JhoYTk


Ο γιος της, Maddox, από την άλλη, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη Νότιο Κορέα, όπου τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 8.000, για τις σπουδές του στο Yonsei University. Τα υπόλοιπα παιδιά φαίνεται να είναι στο σπίτι, με τη Shiloh και τη Zahara να αναρρώνουν από τα χειρουργεία τους.