Αλαλούμ με την απομάκρυνση της Ελισάβετ από το Παλάτι λόγω κορονοϊού

Πατούλια Κατερίνα
Αλαλούμ με την απομάκρυνση της Ελισάβετ από το Παλάτι λόγω κορονοϊού

Όλος ο πλανήτης έχει πάρει αυστηρά μέτρα περιορισμού του πληθυσμού στο σπίτι, πλην της Μεγάλης Βρετανίας που δεν έχει κλείσει ούτε τα σχολεία, ούτε κανένα άλλο σημείο, ακολουθώντας την αμφίβολη θεωρία της αγέλης.

Κι ενώ την Παρασκευή η βασίλισσα Ελισάβετ στα 93 πια χρόνια ανακοίνωσε πως αναβάλλει τις εμφανίσεις της για την ερχόμενη εβδομάδα, σαν βόμβα έσκασε πως η Ελισάβετ αποφάσισε να εγκαταλείψει και το Παλάτι του Buckingham υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν την βασίλισσα να καταφεύγει στο Windsor για να προστατευτεί από τον φονικό ιό που πλήττει κυρίως τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους.



Το Bazaar Αμερικής διαψεύδει την είδηση και εξηγεί πως η βασίλισσα δεν εγκατέλειψε το Παλάτι αλλά επιστρέφει σήμερα στο σπίτι της,
Πηγή από το Παλάτι τόνισε πως η βασίλισσα συνηθίζει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνει στο Windsor και πώς προληπτικά και μόνο δεν θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της μέσα στην εβδομάδα.

Πάντως, με δεδομένο πως τα σχολεία και όλα τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτό στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η βασίλισσα αποφασίσει να απομονοθεί είτε στο Sandringham, είτε στο Balmoral.