Τα πράγματα σοβαρεύουν: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε η νέα σύντροφος του Ben Affleck που πρόδωσε τη σχέση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πράγματα σοβαρεύουν: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε η νέα σύντροφος του Ben Affleck που πρόδωσε τη σχέση

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Τις τελευταίες εβδομάδες, εκτός από την έξαρση του κορονοϊού υπάρχει κι ένα celeb ζευγάρι που μας απασχολεί ιδιαίτερα, και μας αρέσει κιόλας. Ο λόγος για τον Ben Affleck και την Ana de Armas, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δείχνουν πως είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από φίλοι.

Αν είχες ενδοιασμούς για τη σχέση τους, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με τους δυο τους σε αρκετά ιδιαίτερες θα λέγαμε στιγμές. Καθώς φαίνεται οι δυο τους είναι κάτι πολύ περισσότερο από δύο απλοί φίλοι που αρχικά νομίζαμε, και απλά δεν το παραδέχονται.

Είδες τις φωτογραφίες και δεν πείστηκες –οκ το αποκλείουμε αυτό- όσο θα ήθελες; Η Ana μας έδωσε ακόμη ένα στοιχείο για να συμπεράνουμε πως οι δυο τους δεν είναι μόνο φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Los Angeles, όταν και την είδαν να φεύγει με το κουτάβι της από ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Και θα μας πεις, οκ ποια είναι η απόδειξη; Και θα σου απαντήσουμε ευθύς γιατί είσαι και βιαστική. Η 31χρονη ηθοποιός ντυμένη αρκετά casual σε μαύρες αποχρώσεις, περίμενε τον βαλέ του πάρκινγκ να της φέρει το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού της, το οποίο όχι δεν ήταν δικό της, αλλά του Ben Affleck. Ναι, καλά διάβασες, η Ana πήγε στο ραντεβού της με το αμάξι του καλού της, και αυτό δείχνει σίγουρα πως εκτός του ότι η σχέση τους δεν είναι φιλική, είναι και πολύ σοβαρή.

Δες τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.



Με πληροφορίες από το JustJared