Ben Affleck: Δείχνει έμπρακτα τη βοήθειά του σε όσους έχουν ανάγκη εν μέσω Κορονοϊού

Ben Affleck: Δείχνει έμπρακτα τη βοήθειά του σε όσους έχουν ανάγκη εν μέσω Κορονοϊού

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει δωρεά και παροτρύνει και τους followers του να κάνουν το ίδιο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Ben Affleck απασχολεί έντονα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της νέας του σχέσης. Πριν λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με τη νέα σύντροφό του, Ana de Armas, και επιτέλους πάψαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Αυτή την ώρα, όμως, ο Ben Affleck βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για έναν υπέροχο λόγο. Ο 47χρονος σταρ- με ένα post στο Instagram του- ενημέρωσε το κοινό που τον ακολουθεί ότι δεσμεύεται να κάνει δωρεά στην οργάνωση Feeding America, ώστε να μη χάσει κανένα παιδάκι την πρόσβασή του στο φαγητό λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

«Αυτές τις στιγμές αβεβαιότητας, σκέφτομαι τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού- παιδιά που χάνουν την πρόσβαση στα γεύματά τους, τους φίλους και την οικογένειά μας που απολύονται από τις δουλειές τους, τους ηλικιωμένους και τις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα», έγραψε στο post του ο Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/B9vALdlDeaQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και στη συνέχεια της δημοσίευσής του παρότρυνε τους 4.000.000 followers που τον παρακολουθούν να κάνουν κι αυτοί δωρεές, όπως σκοπεύει να κάνει και ο ίδιος, ώστε να μη λείψει τίποτε από τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο αγαπημένος μας «Batman» δε δείχνει πρώτη φορά την ευαίσθητη πλευρά του, καθώς εδώ και 13 χρόνια βοηθά έμπρακτα τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση. Τώρα, λοιπόν, - που υπάρχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ- ο γοητευτικός ηθοποιός κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον συνάνθρωπό του.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι με διαφορετικό τρόπο έχει πληγεί και ο ίδιος από τον Κορονοϊό, καθώς ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας Hypnotic, τα οποία διεκόπησαν για προληπτικούς λόγους.

Διάβασε ακόμα: Αγωνία για την Heidi Klum και το σύζυγό της (photos)