Αναβάλλεται ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος του Hollywood! Τι συμβαίνει;

Αναβάλλεται ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος του Hollywood! Τι συμβαίνει;

Το ζευγάρι αποφάσισε να μην επισημοποιήσει ακόμα τη σχέση του και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood, το οποίο περιμένει και το πρώτο του παιδί. Όλοι οι fans τους ανέμεναν με μεγάλη αγωνία τον γάμο τους στο παραμυθένιο κάστρο της Cinderella (aka Σταχτοπούτα) που βρίσκεται στη Disney World, αλλά μάλλον η τελετή θα καθυστερήσει αρκετά και υπάρχει σοβαρός λόγος γι’ αυτήν την αλλαγή στα πλάνα τους. Η ξανθιά τραγουδίστρια δε θέλει να αναβάλει το γάμο της, αλλά το σκέφτεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Ο Κορονοϊός είναι ο λόγος που ο Orlando Bloom και η Katy Perry θα αλλάξουν την ημερομηνία γάμου τους. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, «η Katy έχει ενημερώσει τους φίλους της ότι θα κάνουν κάτι πιο prive στο σπίτι και αργότερα, που τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, θα οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή στην Ιαπωνία».

bloom

Η 35χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος και μένει στο σπίτι της, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της και το μωρό της από τον Covid-19 ιό που μαστίζει όλον τον πλανήτη. Και εκεί σκοπεύει να μείνει μέχρι να το καλοκαίρι που θα γεννήσει το μωρό της.

Το διάσημο ζευγάρι θα περάσει όμορφες στιγμές στο σπίτι του λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού και προς το παρόν δε σκοπεύουν και οι δύο να δουλέψουν πάνω σε κάποιο νέο project.

Διάβασε ακόμα: Δύσκολες στιγμές για την πασίγνωστη ηθοποιό. Εισέβαλλαν σπίτι της και ήταν μέσα

DPG Network