Επιτέλους ένα καλό νέο: Tom Hanks και Rita Wilson βγήκαν από το νοσοκομείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ένα καλό νέο: Tom Hanks και Rita Wilson βγήκαν από το νοσοκομείο

Πώς είναι η υγεία τους;

Την προηγούμενη εβδομάδα και λίγες ώρες αφού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον νέο ιό Covid-19 ως πανδημία, ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό, και παραμένουν σε νοσοκομείο της Αυστραλίας σε καραντίνα. Το ζευγάρι ανέφερε πως είχε ήπια συμπτώματα, όμως έμενε κλεισμένο προκειμένου να μη μεταδώσουν περεταίρω τον ιό.

Πέντε μέρες μετά την ανακοίνωσή τους όμως έχουμε την πρώτη καλή είδηση. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες, ο Tom Hanks και η Rita Wilson βγήκαν από το νοσοκομείο Queensland, στο οποίο νοσηλεύονταν και μεταφέρθηκαν σε έναν ενοικιαζόμενο σπίτι, όπου ακόμη παραμένουν σε καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως για να «εγκατέλειψαν» το νοσοκομείο η κατάστασή τους δεν είναι σοβαρή και μπορούν να αναρρώσουν στο σπίτι, στο οποίο τους νοίκιασαν για να παραμείνουν, όσο καιρό βρίσκονται σε απομόνωση. Μέχρι να βγει λοιπόν κάποιο νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους ή μέχρι ο ίδιος ο Tom να κάνει κάποιο post σχετικά με αυτό, κάνουμε θετικές σκέψεις, και ελπίζουμε να γίνουν καλά άμεσα.