To viral μήνυμα της Ελένης Ράντου για τον κορονοϊό: «Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα»

To viral μήνυμα της Ελένης Ράντου για τον κορονοϊό: «Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα»

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου που έγινε viral

Ενώ τα θέατρα έχουν κλείσει υπό τον φόβο εξάπλωσης του κορονοϊού, η Ελένη Ράντου, που σταμάτησε τις εμφανίσεις της στην θεατρική παράσταση Τζάσμιν, έγραψε ένα viral κείμενο για την κατάσταση που βιώνουμε.

Τα λόγια της 54χρονης έγιναν viral με πάνω από 13 χιλιάδες likes Και πολλά σχόλια και όχι άδικα, μιας και η ηθοποιός περιγράφει όσα ζούμε όλοι.

«Μένω ήδη 9 μέρες στο σπίτι για προληπτικούς λόγους. Μετά την ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από την μια μέρα στην άλλη.

Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις τόσες αντιφατικές πληροφορίες, διάβασα 3,4 βιβλία είδα 5-6 σειρές, έκλεισα κάποια στιγμή την τηλεόραση γιατί μόνο πηγή άγχους και πανικού είναι. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το ραδιόφωνο είναι λιγότερο στρεσογόνο,

Παρακολούθησα πώς το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο».

Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω: