Chiara Ferragni: Γενέθλια για τον γιο της-Το τρυφερό post στο Instagram

Chiara Ferragni: Γενέθλια για τον γιο της-Το τρυφερό post στο Instagram

Η Ιταλίδα fashion influencer έχει τεράστια αδυναμία στον Leoncino και το δείχνει πολύ συχνά μέσω social media.

Μπορεί η Ιταλία να βιώνει δύσκολες στιγμές λόγω Κορονοϊού, τα κρούσματα και τα θύματα να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, αλλά η Chiara Ferragni αποφάσισε χθες αργά το βράδυ να κάνει ένα πιο ευχάριστο post στο Instagram.

Αν και τις τελευταίες μέρες μάς περιέγραφε αναλυτικά όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα και τη βοήθεια που όλοι πρέπει να προσφέρουμε, αυτή τη φορά η Ιταλίδα καλλονή θέλησε με ένα τρυφερό post να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον γιο της, που σήμερα γίνεται δύο ετών.

Ο μικρός Leoncino ήρθε στη ζωή και άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα της Chiara Ferragni και του συζύγου της, Fedez. Η Chiara έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της και δε σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τον πανέμορφο μικρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους εκατομμύρια ακολούθους της.

«Χρόνια πολλά αγάπη της ζωής μου: δύο χρόνια πριν άλλαξες την ύπαρξή μου μια για πάντα και δε θα μπορούσα να νιώθω περισσότερο ευλογημένη βλέποντας καθημερινό το όμορφο χαμόγελό σου. Σε αγαπώ τρελά, αγάπη μου», έγραψε στη δημοσίευσή της η Chiara Ferragni.

https://www.instagram.com/p/B95LyMcpSkU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί η Chiara και ο Fedez να μην μπόρεσαν φέτος να διοργανώσουν πάρτυ-υπερπαραγωγή- όπως έκαναν πέρσι- για τον μικρό Leoncino, αφού μένουν σπίτι για να προστατευθούν από τον Covid-19 ιό, αλλά με ένα carousel φωτογραφιών έδειξαν την απίστευτη λατρεία στο γιο τους.

Διάβασε ακόμα: Βασιλιάς ο William; Πώς ο κορονοϊός θα κάνει τον πρίγκιπα να ανέβει στο θρόνο;