Η βασίλισσα διαψεύδει τις μακάβριες φήμες για τον Φίλιππο και στέλνει ιστορικό μήνυμα για τον Covid

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα διαψεύδει τις μακάβριες φήμες για τον Φίλιππο και στέλνει ιστορικό μήνυμα για τον Covid

Η βασίλισσα εγκατέλειψε το Παλάτι: Ιστορικές στιγμές

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο η φήμη πως ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ έχει φύγει από τη ζωή έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι έγινε ακόμα και trend στο Twitter.

Πριν από λίγα λεπτά, η ίδια η 93χρονη βασίλισσα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ένα ιστορικό μήνυμα για την απόφασή της να αποσυρθεί, ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία στην Μεγάλη Βρετανία:

«Ο Φίλιππος κι εγώ φτάνουμε σήμερα στο Windsor και ξέρουμε πως πολλοί ιδιώτες και πολλές οικογένειες στη Μεγάλη Βρετανία και στον υπόλοιπο κόσμο εισέρχονται σε μια περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας.

Μας συμβούλεψαν να αλλάξουμε την καθημερινότητα και τις συνήθειες της ζωής μας για το καλύτερο της κοινότητας στην οποία ζούμε και για να προστατεύσουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες.Οι καιροί αλλάζουν αλλά θυμάμαι πως η ιστορία του έθνους μας έχει σφυρηλατηθεί από ανθρώπους και κοινωνίες που δούλεψαν ως μια ομάδα, επικεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό σκοπό.



Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την εμπειρογνωμοσύνη και την ειδίκευση των επιστημόνων μας, των ιατρών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αλλά και των δημόσιων υπηρεσιών αλλά τώρα περισσότερο από κάθε στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν μας, όλοι καλούμαστε να παίξουμε έναν ζωτικά σημαντικό ρόλο ως άτομα - σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες.

Πολλοί από εμάς θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να διατηρήσουν την επαφή μεταξύ τους και να διασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ασφαλή. Είμαι βέβαιη ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ρόλο μας», γράφει χαρακτηριστικά η βασίλισσα.

Το μήνυμα της βασίλισσας που θα δεις παρακάτω, έκαναν repost τόσο ο λογαριασμός του Sussex, του Kensington αλλά και του Clarence House.