Το φορτισμένο μήνυμα του πρίγκιπα Harry από το εσωτερικό του σπιτιού του και η σημαντική ανακοίνωση

Το φορτισμένο μήνυμα του πρίγκιπα Harry από το εσωτερικό του σπιτιού του και η σημαντική ανακοίνωση

Ο πρίγκιπας Harry δεν έκρυψε τη θλίψη του

Η ανακοίνωση που αναγκάστηκε να κάνει ο πρίγκιπας Harry από το εσωτερικό του σπιτιού του στο Vancouver Island του μακρινού Καναδά έγινε με πόνο ψυχής.

Ο 35χρονος πρίγκιπας, αποκάλυψε αυτό που περιμέναμε: Τα φετινά Invictus Games, ο θεσμός αγώνων των στρατιωτικών που έχουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή κινητικό πρόβλημα θα πρέπει να αναβληθεί, χωρίς να είναι σαφές αν μιλάμε για πλήρη ακύρωση των αγώνων για φέτος.
Όλο αυτό γίνεται υπό τον φόβο του κορονοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία στην Βρετανία και τον υπόλοιπο πλανήτη. Οι αγώνες θα λάμβαναν χώρα στα μέσα Μαΐου και ο Harry εξήγησε πως η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη

Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήραμε τελικά, Είμαι ευγνώμων για όσους δούλεψαν τόσο σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες για να βρούμε μια εναλλακτική για την υλοποίηση των αγώνων με ασφαλή τρόπο. Αλλά η απόφαση αναβολής ήταν η μόνη λογική και ασφαλής για όλους σας, για τις οικογένειες και όσους ανακατεύονται στα Invictus.



Ο Harry δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη για την ακύρωση των αγώνων που θα πραγματοποιούνταν στην Ολλανδία και εμψύχωσε τους αθλητές τονίζοντας:
Το καλό είναι πως έχετε 12 και κάτι μήνες για να γίνετε πιο καλοί και γυμνασμένοι, να έχετε την καλύτερη δυνατή φυσική και πνευματική κατάσταση τον Μάιο/ Ιούνιο του 2021. Είμαι ήδη ενθουσιασμένος για τους αγώνες της επόμενης χρονιάς.