Κανένα Megxit: Ο Harry επιστρέφει στο Λονδίνο και αυτό δεν θα αρέσει στη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένα Megxit: Ο Harry επιστρέφει στο Λονδίνο και αυτό δεν θα αρέσει στη Meghan Markle

Η εξέλιξη που δεν περίμενες

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν μέσα από το account τους την αποχώρησή τους από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τότε δεν είχαμε βέβαια καμία ιδέα για το τι γινόταν στην Κίνα με τον κορονοϊό, ούτε τι θα επικρατούσε στη συνέχεια.

Meghan και Harry έφυγαν για τον Καναδά όπου και μένουν απομονωμένοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και από όσα τους ενοχλούσαν μαζί με τον γιο τους Archie. Στις αρχές Μαρτίου τους είδαμε και πάλι στα τελευταία τους events, με την τελευταία κοινή εμφάνισή τους με την υπόλοιπη οικογένεια να είναι στην ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Οι Sussexes επέστρεψαν στον Καναδά και λίγες ημέρες αργότερα έγινε το μπαμ από τον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Ο κορονοϊός κηρύχθηκε ως πανδημία, τα πάντα έκλεισαν και κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, παρά μόνο για τα απαραίτητα. Το ίδιο συνέβη και στο Λονδίνο, με την Ελισάβετ και τον Φίλιππο να απομονώνονται, και τον πρίγκιπα Κάρολο επίσης να μπαίνει σε καραντίνα λόγω ηλικίας.

Και μετά από το μήνυμα της βασίλισσας, και του Harry ένα 24ωρο μετά, κυκλοφορεί νέο δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Harry θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Βρετανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Harry (και η Meghan κατ’ επέκταση) θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους εάν η βασίλισσα και ο Κάρολος εξαναγκαστούν σε απομόνωση.

Μην ξεχνάς μάλιστα πως ο William είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Ελισάβετ ως αντιβασιλέας μέσα στο επόμενο διάστημα, μιας και τόσο εκείνη, όσο και ο Κάρολος βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Το σίγουρο είναι ένα πάντως αν συμβεί εξαναγκαστική επιστροφή του Harry, πως η Meghan (και ο ίδιος προφανώς) δεν θα ενθουσιαστεί καθόλου με την εξέλιξη αυτή.