«Τον πλήρωσαν για να δηλώσει θετικός στον κορονοϊό»! Ο διάσημος ηθοποιός ξεσπά και γίνεται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Τον πλήρωσαν για να δηλώσει θετικός στον κορονοϊό»! Ο διάσημος ηθοποιός ξεσπά και γίνεται viral

Μα είναι δυνατόν;            

Η λίστα με τα θύματα του κορονοϊού στην ελληνική και εγχώρια showbiz μεγαλώνει, με το πιο σοκαριστικό που μάθαμε τελευταία, να είναι αυτό του πρίγκιπα Καρόλου στην Αγγλία. Είναι αλήθεια πως είναι το τελευταίο που περιμέναμε να ακούσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάσαμε πως ο κούκλος και sexy ηθοποιός του Hollywood βγήκε θετικός στον Covid-19, με την σύζυγό του να βγαίνει κι εκείνη λίγες ημέρες αργότερα.

Και αφού πρώτα έβγαλαν fake news πως ο 47χρονος ηθοποιός είναι σε σοβαρή κατάσταση, κάτι που φυσικά διέψευσε, μετά κυκλοφόρησε κάτι ακόμη χειρότερο για τον ίδιο. Φήμες λοιπόν αναφέρουν πως ο Idris Elba πληρώθηκε για να βγει να πει ψέματα πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Και αναρωτιόμαστε ποιο μυαλό μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο;

Ο Idris Elba φυσικά και σχολίασε και αυτή την κακοήθεια, μέσα από ένα Instagram Live την Τρίτη. «Νομίζω ότι η αρνητικότητα γύρω από το τεστ και το να πεις αν νοσείς είναι αντιπαραγωγική. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βγάζουν οι άνθρωποι από αυτό. Και η ιδέα ότι κάποιος σαν εμένα θα πληρωνόταν για να πει ότι έχω κορονοϊο. Όλα αυτά είναι μα....ς. Πόση ηλιθιότητα. Και οι άνθρωποι θέλουν να το διαδώσουν σαν να είναι σπουδαίο νέο. Είναι απλά ηλίθιο όλο αυτό».

«Δεν ωφελεί σε κάτι εμένα ή τη Sabrina να πούμε πως είμαστε άρρωστοι και να μην το έχουμε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτού. Ή να πούμε πως είμαστε κλεισμένοι μέσα». Τάδε έφη ο Idris με την απάντησή του να γίνεται viral και όχι άδεια βέβαια.