Διάσημη τραγουδίστρια σοκάρει με την αποκάλυψή της: «Σκέφτηκα να διακόψω τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου»

Διάσημη τραγουδίστρια σοκάρει με την αποκάλυψή της: «Σκέφτηκα να διακόψω τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου»

Αλήθεια, δεν περιμέναμε αυτήν τη δήλωση!

Βρίσκεται ανάμεσα στις celebrities με ιδιαιτέρως υψηλό IQ (154 για την ακρίβεια), είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες και από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες αυτού του πλανήτη, ενώ το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Swizz Beatz, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους. Μάλιστα, το δεύτερο αγοράκι τους γεννήθηκε λίγο πριν εκπνεύσει το 2014 και για αυτήν την εγκυμοσύνη της η σταρ κάνει τρομερές αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της «More Myself». Η 39χρονη έκανε μια αποκάλυψη για την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και πραγματικά δεν περιμέναμε με τίποτα όσα μάθαμε.

«Σκέφτηκα να προχωρήσω σε άμβλωση το 2014 και να διακόψω τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου», λέει η Alicia Keys. Μόλις η διάσημη τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον άντρα της, Swizz Beatz, επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της και του εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήταν έτοιμη για ένα ακόμη παιδί. Εκείνη την περίοδο, ήταν αφοσιωμένη στο έκτο άλμπουμ της και περνούσε τις ώρες της στο studio προετοιμάζοντας νέα τραγούδια. Η 39χρονη σταρ φέρεται να αποκάλυψε στον γιατρό της: «Δουλεύω για το νέο μου άλμπουμ. Ο άντρας μου μόλις ξεκίνησε σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Harvard και-εκτός αυτού- τελευταία πίνω. Πίνω πολύ».

Τι ήταν, όμως, αυτό που την έκανε να μην προχωρήσει τελικά σε άμβλωση; Μάθε στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Η μεταμεσονύκτια κουβέντα των 4 διάσημων Ελληνίδων: Ήξερες ότι είναι φίλες;