Η Angelina Jolie έκανε μια τεράστια δωρεά σε παιδιά που υποφέρουν εν μέσω πανδημίας

Η Angelina Jolie έκανε μια τεράστια δωρεά σε παιδιά που υποφέρουν εν μέσω πανδημίας

Η star του Hollywood έδειξε για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά της.

Όλοι ξέρουμε ότι η Angelina Jolie είναι μια πανέμορφη γυναίκα και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός. Εκτός, όμως, από αυτό, η star του Hollywood κρύβει και μια πολύ ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της. Η Jolie έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές χώρες του τρίτου κόσμου βοηθώντας έμπρακτα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τώρα – για άλλη μια φορά- δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένη είναι με όσους υποφέρουν.

Εν μέσω πανδημίας, η Angelina Jolie θέλησε να δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην οργάνωση «No Kid Hungry» για την καταπολέμηση της παιδικής πείνας.

«Αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά τέθηκαν εκτός σχολείου παγκοσμίως λόγω του κορονοϊού. Πολλά παιδιά εξαρτώνται κυρίως από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική που σιτίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο», είπε η Χολιγουντιανή ηθοποιός μιλώντας στο E! News.

angelina

Στη συνέχεια, η Angelina Jolie αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που κάνει η συγκεκριμένη οργάνωση λέγοντας: «Η ”No Kid Hungry” κάνει αποφασιστικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερα από αυτά τα παιδιά. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν ανέλθει στην πρωτοφανή πρόκληση κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Έχω ακούσει ιστορίες για τεράστιες ανάγκες, αλλά πάνω απ' όλα ιστορίες επιμονής. Ένα αίσθημα ότι δε θα αφήσουμε κανένα εμπόδιο μεταξύ ενός παιδιού και αυτών που χρειάζεται». Η ηθοποιός δείχνει αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Διάβασε ακόμα: Διάσημη τραγουδίστρια σοκάρει με την αποκάλυψή της: «Σκέφτηκα να διακόψω τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου»